ALGEMENE VRAGEN

De beurs vindt plaats in MartiniPlaza Groningen. Hiervoor worden Expo 1, Expo 2, de Borgmanhal en de foyer gebruikt.

De Landbouw Vakbeurs Groningen is van dinsdag 19 t/m donderdag 21 januari 2021 elke dag geopend van 13.00 tot 22.00 uur

U ontvangt per post een uitnodiging(en) van uw toeleverancier(s), u hoeft alleen deze uitnodiging bij de entree af te geven voor een gratis beurs bezoek.
Deze uitnodigingen hoeft u niet online te bevestigen.

U kunt op elke dag de beurs bezoeken tijdens de openingsuren.

FACILITEITEN

Het parkeren is gratis in de parkeergarage tegenover de ingang van het Martiniplaza en op de Parking A7 (snelwegzijde, voorbij hotel Mercure).

Het parkeerdek van MartiniPlaza beschikt over 6 oplaadpalen van 22 kW. De laadpalen bevinden zich rechts van de betaalautomaat (houd bij het oprijden van het parkeerdek rechts aan tot u de laadfaciliteit aan uw rechterzijde vindt). Het betalen voor de elektriciteit kan met een laadpas.

MartiniPlaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. U kunt ook buslijn 10 richting Hoornsemeer nemen.

De Landbouw Vakbeurs is geschikt voor mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel.

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, reserveer dan tijdig via 050 5222 818.

MartiniPlaza beschikt over een aantal rolstoelen. Wanneer u deze wilt reserveren, neemt u dan contact op met de reserveerlijn, tel. 050-5222797. De Landbouw Vakbeurs is geschikt voor mindervaliden die gebruik maken van een rolstoel.

HUISREGELS

Het gebruik van foto’s en beeld door derden komt voor tijdens de beurs. Door het betreden van het beursgebouwen en het terrein van MartiniPlaza wordt toestemming gegeven voor het maken en gebruik van foto’s en video’s ten behoeve van publicitaire doeleinden.

Het is niet toegestaan reclame te maken door bezoekers, in welke vorm dan ook. Hieronder vallen onder andere het flyeren, samplen danwel andere promotionele activiteiten. De organisatie behoudt zich te allen tijde het recht voor hier tegen op te treden.

In alle gebouwen van MartiniPlaza bestaat een rookverbod. Alle werknemers en bezoekers hebben recht op een rookvrije omgeving. In de buitenlucht mag u wel roken. Anderen mogen hiervan geen hinder ondervinden.