LOCATIE

MartiniPlaza Groningen
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

PARKEREN

Parkeren kan zowel aan de voor- als achterzijde van MartiniPlaza. In totaal zijn er 1500 (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar. Tegenover de hoofdingang is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. U betaalt uw parkeerkaart na afloop van uw bezoek bij één van de parkeerautomaten met PIN of Credit Card. 

TARIEVEN
Locatie Leonard Springerlaan (tegenover hoofdentree)
– Per uur € 2,10 (betalen per minuut)
– Per etmaal € 12,-

Locatie A7 Parking (voorbij hotel Mercure)
– Per uur € 1,50 (betalen per minuut)
– Per etmaal € 10,-

GEHANDICAPTEN
Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicapten-parkeerkaart. Slecht ter been? Bij de receptie staan twee bruikleen-rolstoelen. Reserveren kan via: 050 5222 818

TECHISCHE SPECIFICATIES PARKEERGARAGE
Inrijhoogte dek 2.90 meter
Inrijhoogte kelder 1.90 meter

EXTRA PARKEERPLAATSEN

Drafbaan Groningen
Concourslaan 10
9727 KD Groningen

PARKEREN

Parkeren kan op het parkeerterrein van de Gasunie aan de achterzijde van de drafbaan of tegenover de hoofdingang. Voor alle lanen en wegen in het park geldt een parkeerverbod met uitzondering van de wit gemarkeerde parkeervakken. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat de politie regelmatig controleert.

TARIEVEN
– Per etmaal € 5,-

 

ROUTE VANAF DE A28
Vanuit Assen linksaf richting Drachten-nu niet direct rechts naar beneden-maar doorrijden tot nieuwe afrit 36A- hier eraf-dan via de rotonde het stadspark in. (zie verder “parkeren”).

 

ROUTE VANAF DE A7/E22
Vanaf Drachten eerste nieuwe afrit na Hoogkerk-daarna via 2 rotondes onder de A7 door het stadspark in. Men komt nu achter het stadspark-paviljoen het stadspark binnen.De concourslaan wordt afgesloten. (zie verder “parkeren”).