Wij timmeren hard aan de weg!

Onze promotiecampagne is al begonnen.

Vanaf nu kunt u onze mega grote digitale reclame uiting al spotten aan de A28 bij Assen. Hier rijden dagelijks maar liefst … auto’s. Tevens is de gehele regio Groningen, Drente en Friesland voorzien van aanhangwagens met reclame uitingen van de Landbouw Vakbeurs en zijn diverse spandoeken gemonteerd en bevestigd bij belangrijke invalswegen in de regio. Binnenkort wordt een grootschalige buitenaffiche campagne door middel van driehoeksborden en sandwichaffiches op A0-formaat geplaatst. Natuurlijk blijven reguliere advertenties in dag- en weekbladen maar ook belangrijke agrarische vakbladen niet achterwege. Actieve agrarische ondernemers kunnen niet om de Landbouw Vakbeurs Groningen heen!

Ook onze website is vanaf heden geheel in een nieuw jasje gestoken en zal dagelijks meer body gaan krijgen. Onze exposanten worden elk vermeld inclusief directe link naar de desbetreffende site van de exposant. Daarnaast zal op onze nieuwspagina extra informatie worden geboden met noviteiten en nieuws van onze deelnemers met betrekking tot de beurs.

Houd onze site dus in de gaten voor actuele updates!