Dichtbij & aanspreekbaar op beurs

‘Je bent zichtbaar en je kunt in gesprek gaan met leden en niet-leden.’ Dat is voor Lammert Westerhuis, voorzitter van LTO Noord afdeling Het Hogeland, de belangrijkste reden om op de beurs te gaan staan. LTO Noord staat samen met LTO Projecten op de Landbouwvakbeurs in de Martinihal in Groningen, 21, 22 en 23 januari, elke dag van 13.00 tot 22.00 uur.

‘Juist nu is het belangrijk om georganiseerd te zijn, dat wil ik graag uitdragen in gesprekken op de beurs’, zegt Lammert Westerhuis. ‘Je bent daar als bestuurder dichtbij en direct aanspreekbaar. Ik neem graag de tijd voor een goed gesprek. Ook praat je op de beurs met mede-ondernemers van allerlei soorten bedrijven en uit diverse sectoren, waarbij verhalen, zorgen en vragen aan LTO naar voren komen. ’

Relatiebeheerder Carolien Damminga bevestigt dat op de beurs staan een uitstekende manier is om in contact te komen met leden en niet-leden. Voor leden organiseren we regelmatig zowel landelijk als regionaal bijeenkomsten. Daarnaast is er dus o.a. de mogelijkheid om in gesprek te gaan op deze vakbeurs. Zo kunnen we laten zien waar LTO Noord voor staat, mede door de samenwerking met LTO Noord projecten wordt de praktische invulling zichtbaar. De projectadviseurs, zoals o.a. Gerhard Noordhof en Bianca Domhof zijn dan ook dagelijks in de LTO Noord stand aanwezig om vragen over bv. Bodem en Water projecten te beantwoorden. Ook is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de gekozen inzet of om meningen over de toekomst delen.

Wij zien u graag op de landbouwvakbeurs in Groningen!