Zaaien en oogsten in december? Dat kan alleen in venlo!

Vanaf woensdag 7 december gaat in de bloemenveiling Venlo, de 15e editie van de Tuinbouw Vakbeurs van start. Midden in het tweede tuinbouwgebied van Nederland, is de vakbeurs hét trefpunt voor tuinders uit Nederland en Duitsland. Deze regio vormt de ideale voedingsbodem voor de Tuinbouw Vakbeurs Venlo, waar drie dagen lang gezaaid en geoogst kan worden

Groots zakendoen in een marktgebied met groei en toekomst

Het tuinbouwgebied rondom Venlo behoort samen met de buurregio Niederrhein / Staelen, tot de grootste tuinbouwgebieden van Europa. Het marktgebied is dan ook continue in beweging. Prestigieuze projecten zoals Greenport Venlo, zorgen ervoor dat de tuinbouw in deze regio zich blijft ontwikkelen. De Tuinbouw Vakbeurs Venlo biedt deze ondernemende tuinders de kans zich uitgebreid te laten informeren over de nieuwste innovaties en toekomstgerichte technieken.

Nodig uw relaties uit

U ziet graag uw relaties tijdens de beurs? Nodig hen dan uit door gebruik te maken van onze relatie- kaarten tegen sterk gereduceerde prijzen. De kaarten worden u in sets van twee toegestuurd, in de vorm van een nette uitnodiging. De eerst 50 kaarten worden direct aan u berekend á € 4,50. De overige kaarten betaald u alleen wanneer deze door uw relatie worden ingeleverd aan de kassa van de Tuinbouw Vakbeurs. Na afloop van de beurs ontvangt u alle ingeleverde relatiekaarten retour. Op die manier krijgt u een goed overzicht van relaties die op uw uitnodiging de Tuinbouw Vakbeurs hebben bezocht!

Nieuwsgierig?

Wilt u meer informatie of hebt u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

+31 (0)546 – 546 820
info@ast-expo.nl

DÉ vakbeurs voor: sierteelt • glasgroenteteelt • fruitteelt • boomkwekerij • vollegrondteelt