TUINBOUW VAKBEURS VENLO

Van woensdag 7 december t/m vrijdag 9 december wordt de traditie van de Tuin bouw Vakbeurs voortgezet met een vijftiende editie in de bloemenveiling te Venlo. De vakbeurs trok de afgelopen edities vele bezoekers uit Nederland en Duitsland. Ook deze keer wordt het dé vakbeurs waar ondernemers in de sierteelt, glasgroenteteelt, fruitteelt, boomkwekerij en vollegrondteelt zich oriënteren op de mogelijke investeringen voor hun bedrijf. Zorg er voor dat zij ook uw bedrijf ontmoeten op de Tuinbouw Vakbeurs!

DEELNEMEN:

stand huur is voor 12 m² t/m 80 m² à € 90,- per m²

stands van 81 m² of groter à € 75,- per m²

WAT MAG U VERWACHTEN?​

Het doel van de Tuinbouw Vakbeurs Venlo is om rond de 120 deelnemers te werven en te worden bezocht door 6.000 ( + of – 1000) bezoekers, uit Nederland, Duitsland en België. Dat is onze te realiseren doelstelling.

Gezien de gunstige datum, de afstemming met andere evenementen, de zeer geschikte locatie, het beproefde 35 jaar bestaande beursconcept en de zekerheid dat de beurs hier voor langere tijd gehuisvest zal zijn. Geeft dat vertrouwen aan de exposanten, het deelnemen is nu niet meer een éénmalige investering, maar is het een investering voor langere termijn.

De kracht van een beurs zit hem in de herhaling ervan. Het beursbezoek moet een traditie worden en een vaste plek op ieders agenda worden. Dat kan hier in Venlo!

Het brede aanbod van producten en diensten en niet beperkt door een branche (organisatie). Het onafhankelijke karakter van de beurs, het feit dat geen enkele deelnemer wordt uitgesloten! Zorgt er voor dat er een open en eerlijk speelveld ontstaat. En waar vraag en aanbod transparant in beeld komen.

Nodig uw relaties uit

U ziet graag uw relaties tijdens de beurs? Nodig hen dan uit door gebruik te maken van onze relatie- kaarten tegen sterk gereduceerde prijzen. De kaarten worden u in sets van twee toegestuurd, in de vorm van een nette uitnodiging. De eerst 50 kaarten worden direct aan u berekend á € 4,50. De overige kaarten betaald u alleen wanneer deze door uw relatie worden ingeleverd aan de kassa van de Tuinbouw Vakbeurs. Na afloop van de beurs ontvangt u alle ingeleverde relatiekaarten retour. Op die manier krijgt u een goed overzicht van relaties die op uw uitnodiging de Tuinbouw Vakbeurs hebben bezocht!

Nieuwsgierig?

Wilt u meer informatie of hebt u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

+31 (0)546 – 546 820
info@ast-expo.nl

DÉ vakbeurs voor: sierteelt • glasgroenteteelt • fruitteelt • boomkwekerij • vollegrondteelt