EXPOSANTENHANDBOEK

Hier vindt u het exposantenhandboek voor de editie in 2021. Wilt u meer weten over een deelname en andere praktische zaken rondom een deelname, neem dan contact op met AST Expo.

VAKBEURS VOOR (MELK)VEEHOUDERS EN AKKERBOUWERS

Op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 januari komen vakgerichte bezoekers naar de tweede editie van de Landbouw Vakbeurs Groningen in Martiniplaza te Groningen. Op deze vakbeurs voor de melkvee & akkerbouw ziet u de nieuwste trends in de landbouwsector. 

Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten worden gelegd en alle sector gerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden.

De beurs is alle dagen, 19, 20 en 21 januari 2021 geopend van 13.00 uur t/m 22.00 uur. De entree voor de bezoekers is gratis, mits op uitnodiging van de exposanten of de beurs organisatie.

WAAROM DEZE REGIONALE VAKBEURS?

De landbouw is één van de groeibriljanten binnen de Nederlandse economie. De regio Groningen / noord Nederland is een belangrijk landbouwgebied in Nederland. Het is niet meer dan logisch dat een dergelijke geconcentreerde economische activiteit zijn eigen onafhankelijke platform heeft in die regio. Door de sector in de regio te laten presenteren, wordt ook het belang van de landbouw in deze regio extra onderstreept. Een beurs in eigen regio werkt als een katalysator voor de economie. Met als gevolg een versterking van die economie waarvan de hele regio profiteert.

WAAROM DEELNEMEN AAN DEZE BEURS?

De vraag stellen is in feite de vraag beantwoorden. Middenin een groot landbouw gebied van Nederland uw bedrijf presenteren, om in een tijdsbestek van drie dagen duizenden vakgerichte ondernemers te ontmoeten. Ondernemers welke tijd vrij maken, hun bedrijf verlaten, om u en uw collega’s te ontmoeten op de beursvloer. Omdat het deelnemen al tegen een lage prijs mogelijk is, is de beurs ook interessant voor ondernemers welke alleen regionaal hun klantenkring hebben. 

Gemak en ontzorgd, standbouw en inrichting, incl. 3- gangen standhouders buffet, gratis en inclusief een compleet verzorgde unieke uitnodigingsservice, en met gratis parkeren voor bezoekers en standhouders.

WIE ORGANISEERT DEZE BEURS?

De beurs organisatie is in handen van AST Expo BV, een onafhankelijk beursorganisatie bureau. Directeur/eigenaar Gerard Stamsnijder organiseert sinds 1985 al (vak)beurzen voor eigen rekening en risico in Nederland en Duitsland. Waaronder de Landbouw Vakbeurzen, de AgrarUnternehmertage (Münster Dld.). AgrarBayern in Augsburg, de opvolger van de vroegere LandbouwRAI, de AgroVak en ’s-Hertogenbosch en de vakbeurzen rondom de All Holland Dairy Shows. Verder de Tuinbouw Vakbeurzen in het ZON Fresh-Park te Venlo en sinds kort ook de Tuinbouw Vakbeurs Westland in Rijswijk. En nog meerdere consumentenbeurzen en vlooienmarkten.

WAT KAN IK ALS EXPOSANT VERWACHTEN?

De locatie van deze 2e  Landbouw Vakbeurs Groningen is wederom het Martiniplaza te Groningen. Aan de editie 2020 van de Landbouw Vakbeurs namen 120 standhouders deel en werd bezocht door een 6700 bezoekers. Het bezoekers aantal in 2020 had meer moeten (kunnen) zijn. Daarom heeft AST Expo BV als organisator van deze beurs het gehele beurs concept aangepakt. 

Voorheen konden standhouders hun relaties uitnodigen middels een relatiekaart, welke op binnen komst, achteraf werd nagefactureerd. Wij gaan dat door een nieuwe uitnodigingsservice vervangen.

U kunt als deelnemer gratis 150 adressen in Exelbestand aanleveren. Wij sturen uw unieke gepersonaliseerde uitnodiging, namens u, naar uw klant. Elke kaart is goed voor 2 personen en heeft een waarde van €20,- / kaart. Uw relatie ontvangt alleen van u uw uitnodiging, en wordt niet samengevoegd met die van derden! De relatiekaarten worden in geprinte versies en per post verstuurd. Het percentage terugkomst van een fysieke kaart is vele malen beter als die van een digitale uitnodiging, vandaar per post.

Uw relatie wordt niet gevraagd om nadere bedrijfsgegevens in te vullen, een entree kaart digitaal te uploaden, enz. Hij/zij hoeft enkel de kaart mee te nemen en af te geven bij de entree van de beurs. Simpel en doeltreffend.

BESTELLEN VAN STANDMEUBILAIR

U kunt uw stand op de Landbouw Vakbeurs inrichten met standmeubilair van onze huisleverancier Tanja Verhuur. Hieronder ziet u een overzicht van het assortiment. U kunt daaruit uw keuze maken en vervolgens de bestelling doorgeven aan AST Expo. De vermelde prijs bij elk artikel is de huurprijs voor alle 3 de beursdagen, excl. BTW.