Wilt u ook verzekerd zijn van deelname? Schrijf dan in! Via de onderstaande link kunt u het inschrijfformulier voor de LANDBOUW VAKBEURS 2021 downloaden. Op het formulier staan alle deelnametarieven en mogelijkheden vermeld. Daarnaast kunt u ook het onderstaande formulier gebruiken. Mocht u nog vragen hebben, of meer informatie wensen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

DIGITAAL INSCHRIJFFORMULIER

Step 1 of 5

BETALINGS VOORWAARDEN

Reclamaties alleen tijdens de opbouw en beursdagen. Transport en/of verblijfsverzekering is niet inbegrepen. Bij annulering wordt 40% van de totale standhuur aan AST Expo BV voldaan. 100% is verschuldigd indien u op voorgenoemde beurs verstek laat gaan of na 7 december 2020 annuleert.

Alle gerechtelijke kosten die worden gemaakt naar aanleiding van betalings-nalatigheid zijn voor rekening van ondergetekende. De ondergetekende verklaart op de hoogte te zijn van de door AST Expo BV geldende betalings- en leveringsvoorwaarden, te lezen op landbouwvakbeurs.nl

Als exposant ontvangt u automatisch nieuwsbrieven van AST Expo BV. Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW. Over elke bestelling die na vrijdag 1 januari 2021 wordt doorgegeven, berekenen wij 25% toeslag. 

Bij inschrijving minder dan 30 dagen voor de eerste opbouwdag van de expositie dient het verschuldigde bedrag gelijktijdig met de indiening van de inschrijving en tenminste vóór de eerste opbouwdag volledig te zijn voldaan. Annuleren kan uitsluitend middels aangetekend schrijven!

Coronavirus en inschrijving deelname Landbouwvakbeurs Groningen.
De overheidsmaatregelen inzake het coronavirus raken ons allemaal. Hoe lang de beperkingen van kracht blijven en in welke mate en op welk tijdstip deze maatregelen worden afgebouwd is onzeker.  Wij verwachten dat per 1 januari 2021 de coronabeperkingen verleden tijd zijn en dat de economie weer volop draait om de opgelopen achterstand in te halen. De Landbouw Vakbeurs Groningen is dan één van de eerste agrarische beurzen in Nederland welke dan na het “coronatijdperk” plaats vindt. 

Inschrijven kan zonder risico.
Ten eerste: de facturen voor de deelname aan de Landbouw Vakbeurs Groningen worden pas verstuurd als de coronabeperkingen zijn opgeheven.  Ten tweede: als de Landbouw Vakbeurs Groningen door de corona-maatregelen niet mag plaats vinden, vervalt uw inschrijving. En zijn beide partijen niets meer aan elkaar verplicht.